Porträtt på Anna. Helsingborg, juli 2017.

HUR HITTAR DU MIG?

Jag befinner mig i Helsingborg, men flyttar mig givetvis i mån av möjlighet. Det är bra om du redan innan har tänkt till kring var du vill att dina bilder ska tas, men det är inte ett måste. Kommer du inte på något? Lugn. Jag fixar något som funkar, eller så diskuterar vi fram en lösning som fungerar.

På sidan finns inga priser. Kontaktuppgifter hittar du nedan.

INTRESSERAD AV MINA BÖCKER?

Om dem har det bland annat sagts:

”Det som är lika i alla hans berättelser, och orsaken till att man ska läsa Vintern, är Conny Palmkvists fantastiska språk. Han skriver en svenska som är helt underbar, och som är glasklar, genomlyst och utan ett ord för mycket. Det är poetisk lyster, en sorts minimalistisk prosa. Och det är väldigt styvt gjort. Det finns nästan ingen annan i Sverige som kan skriva så här.”
/ Gomorron Sverige (SVT)

“Jag tror att Palmkvist håller på att muta in ett alldeles särskilt område i den svenska romanen. Det handlar om hans ovanliga känslighet för textens resonans, hans förmåga att avlyssna.” 
/ Göteborgs Posten

“Conny Palmkvist är på god väg att bli en stor berättare. Dialogen är briljant, den har något av Torgny Lindgrens sparsmakade absurdism i sig.”
/ Svenska Dagbladet

Läs mer på connypalmkvist.se